Ротари клуб Кърджали Ротари клуб Кърджали Ротари клуб Кърджали Ротари клуб Кърджали Ротари клуб Кърджали Ротари клуб Кърджали Ротари клуб Кърджали Ротари клуб Кърджали Ротари клуб Кърджали Ротари клуб Кърджали Ротари клуб Кърджали Ротари клуб Кърджали
Христина Тодорова е новият президент на Ротари клуб Кърджали, Валентин Гогев се отчете за мандата
Христина Тодорова е новият президент на Ротари клуб Кърджали, Валентин Гогев се отчете за мандата

Христина Тодорова е новият президент на Ротари клуб Кърджали. Тя бе избрана единодушно с тайно гласуване на събрание на клуба снощи. Христина Тодорова е директор на клона на ОББ в Кърджали. Тя ще ръководи клуба през следващата ротарианска година , която започва на 1 юли. Христина  Тодорова пое поста от досегашният президент Валентин Гогев. Вицепрезидент през новия мандат ще бъде Роза Ташева.

Ще припомним,че ротарианските клубове се управляват на принципа на ротацията, като мандатът на президентите е от една година.

  Досегашният президент Валентин Гогев направи отчет на своята дейност. Той акцентира върху най-важните проекти на клуба: ремонт на концертната зала на ОДК,започнат от пастпрезидента Бахар Палова; подпомагане с ротарианците от Бурса на болницата в Ардино  за закупуване на апаратура; осъществяването на тазгодишното издание на международния проект „Заедно на един мост”; провеждането на руска вечер и подаряване на буквари на деца,изучаващи руски;  представяне на визията на кмета инж.Хасан Азис за идващите години в развитието на общината;  награждаване на отличили се зрелостници. Валентин Гогев се спря по-изчерпателно на инициативата на ротарианците през неговия мандат-събиране на средства за изграждане на площадка за обучение на ученици в безопасност на движението в Кърджали.От благотворителни инициативи и дарения са събрани 11 030 лева.

  Валентин Гогев отличи с грамоти ротарианци работили активно по време на неговия мандат.

  Досегашният вицепрезидент Гавраил Гавраилов подчерта, че по време на мандата си Валентин Гогов е израснал чувствително като общественик.

  Христина Тодорова представи екипа си, с който ще управлява Ротари клуб Кърджали.Той получи единодушната подкрепа на членовете на клуба.

Като първостепенна задача тя постави увеличаването на приятелите на Ротари клуб Кърджали.

Ротация се извърши и при младите ротарианци от Интеракт.Дебора Недялкова пое ръководството от Ханин Иса.

Георги Кулов